20 درصد تخفیف برای کاربران پرشین لیدر
کیلومتر 12 جاده چالوس جنب رستوران ارکیده دیزی سرای هیمه
35354085
ساعت کاری 9 الی 23
مدیریت: محسن نافعی
آبگوشت که به آن دیزی و شوربا هم میگویند یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی است. هزاران سال پیش عشایر موقع کوچ خود به محض رسیدن به نقطهای دامی را سر میبریدند، گوشتش را بار میگذاشتند و با ریختن حبوبات در آن غذایی میساختند که حالا یکی از لذیذترین و صمیمیترین غذاهاست. آبگوشت غذایی ساده و خودمانی است. گوشت را با پیاز و حبوبات از صبح زود بار میگذاری و نتیجه غذایی هوس انگیز میشود. نان را در آب آبگوشت ترید میکنی و با ترشی و سبزی خوردن بر بدن میزنی و ظهرت کامل میشود. میگویند خوشمزه ترین دیزی همانی است که در خانه پخته میشود، ولی اگر در شهری مثل تهران و کرج یا در طول سفر به شمال کشور که پر از رستوران است خواستی دیزی خوب و خوشمزهای بخوری بودی باید کجا بروی؟ اصلا بهترین دیزی سرای جاده چالوس کجاست؟ پیشنهاد پرشین لیدر به شما دیزی سرای هیمه می باشد
طبخ دیزی آداب دارد. گوشت تازه و نخود و لوبیا را در ظرفهای سفالی یا سنگی یا ظرفهای فلزی استوانهای میریزند و در کنارش نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی میگذارند، یعنی همان رسمی که دقیقا در دیزی سرای هیمه تمام و کمال اجرا میشود. دیزی سرای هیمه که کارش را از سال 90 شروع کرده یکی از رستوران های معروف جاده چالوس است و تخصصش فقط طبخ دیزی است. در فضایی دلنشین و رو به طبیعت با صدای ارام اب رودخانه . انگار که مثلا در دل کوه نشستهاید و دیزی میخورید.
در دیزی سرای هیمه دیزی را در ظروف سنگی برایتان به همراه مخلفات فراوان میآورند . دیزیای که خوب جا افتاده و همه چیزش به اندازه است. بعدش هم همانجا میتوان چای و بامیه سفارش داد که چربیها را بشوید.
دیزی غذای آدمهای باصفاست و باید در جایی هم خوردش که حق مطلب ادا شود. هیمه در جاده چالوس نیز این خصوصیت را داراست و مشتریان زیادی از جاهای مختلف تهران و کرج دارد. فضایش صمیمی و خودمانی است و روی تخت میشود نشست و سر فرصت نان را در آبگوشت ترید کرد و بعدش هم گوشت کوبیده خوبی از آن ساخت.
امروز اگه ترافیک نباشم خدمت میرسیم