عینک بی نک

عینک بی نک

2 3 6 7 8 9156

اپتومتریست و فروشگاه عینک بی نک

البرز کرج خیابان قزوین بین چهارراه طالقانی و میدان شهدا بعد از ساختمان پزشکان بهبد روبروی بانک پاسارگاد نزدیک داروخانه اشکان ساختمان پزشکان 110/2 طبقه سوم

02632254215-16

نظام پزشکی ب309

اپتومتریست فرشته شریفی

معاینه چشم و تعیین دقیق نمره عینک با کامپیوتر

تجویز لنزهای طبی و رنگی

درمان غیر جراحی انحراف چشمی

درمان تخصصی تنبلی چشم در کودکان

درمان سردردهای چشمی و مشاوره جراحی چشم

فیت علمی عینک با نظارت اپتومتریست

ساخت دقیق انواع عینک های طبی

(معمولی ، دودید ، تدریجی ، طبی ، آفتابی و…)

عینک های آفتابی استاندارد

50 % تخفیف ویژه برای گروه های ذیل در جلسه اول معاینه

جانبازان-آزادگان-بازنشستگان-رانندگان تاکسی-افراد تحت پوشش خانه کارگر-افراد دارای کارت روستایی-بیماران خاص-معاینه برای کنترل سلامت چشمی (بدون تجویز عینک) – از اقشار آسیب پذیر شامل افراد تحت پوشش کمیته امداد-هلال احمر-بهزیستی-موسسات خیریه و سرپرستی ایتام و کارگران خدمات شهری ویزیت دریافت نمی گردد

تفاوت کار ما با دیگران

اپتومتریست فرشته شریفی فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و 19سال سابقه درمان مجری طرح”کودکانی با چشمان سالم و زیبا” : به علت اهمیت تشخیص تنبلی چشم زیر 12سال ,در مطب اینجانب معاینه چشمی کودکان با مجهزترین دستگاهها برای کودکان زیر 12سال ,اگر صرفا برای تشخیص سلامتی بینایی باشد رایگان بوده و تنها در صورت نیاز به پروسه درمانی و یا تجویز عینک ویزیت دریافت می گردد.اولیای محترم مهدها و مدارس مقطع ابتدایی لطفا به والدین بچه ها اطلاع رسانی بفرمایید. در ضمن برای مشاوره جراحی لیزیک و سایر روشهای اصلاح عیوب انکساری ومشاوره استفاده از لنز طبی -رنگی هزینه ای دریافت نمی گردد. طرف قرار داد با خانه کارگر(50%تخفیف ویزیت و 15%تخفیف تهیه عینک )با به همراه داشتن کارت عضویت. روزهای شنبه صبح با تعیین وقت قبلی پذیرش بیمار به صورت رایگان می باشد،در ضمن برای افراد نیاز مند فایل عینک طبی با50%تخفیف و حتی رایگان داریم.سفارش عینک شنا و عینک افتابی با نمره چشم شماپذیرفته می شود.

بینایی سنجی یا اپتومتری (به انگلیسی : optometry) آزمایش چشم و ساختارهای مربوط به آن است برای کشف اختلالات بینایی و تجویز عدسی‌های مناسب یا دیگر وسایل کمک‌کننده به بینایی یا تمرین‌های چشمی برای جبران کاستی‌های دید. با توجه به دامنه گسترده رشته اپتومتری ، معادل فارسی آن – بینایی سنجی – که در واقع ترجمه لغت به لغت ، کلمه اپتومتری می باشد ، معادل درستی به نظر نمی‌رسد.

رشته دانشگاهی اپتومتری علم مراقبت‌های چشمی و بینایی است. دانش‌آموختگان این رشته مراقب اولیه سلامتی چشم و دستگاه بینایی به‌شمار می‌آیند و قادرند از چشم و ساختمان‌های وابسته به آن معاینه به عمل آورده و نسبت به تصحیح کاستی‌های انکساری از طریق تجویز عینک، لنز تماسی، تمرینات ارتوپتیک و در بعضی کشورها تجویز دارو اقدام نمایند.

کسانی که از ناحیه چشم احساس ناراحتی می‌کنند باید توسط یک اپتومتریست معاینه یا درمان شوند و یا او در صورت لزوم بیمار را به متخصص مربوطه ارجاع دهد. شاید در نگاه نخست به نظر برسد که اپتومتریست همیشه بیماران را به چشم‌پزشک ارجاع می‌دهد اما اینگونه نیست، بلکه تقریباً بیشتر بیماری‌ها بر روی چشم علائمی را ظاهر می‌کنند بنابراین یک اپتومتریست کاربلد می‌تواند با بررسی دقیق چشم، بیماران را به نزد متخصص مربوطه فرستاده و آنها را از خطرات جدی محافظت نماید.

شرح وظایف یک اپتومتریست

۱. تجویز نمره عینک جهت رفع عیوب انکساری

۲. بررسی و تجویز عینک به کمک داروهای سیکلوپلژیک (فلج کننده تطابق)

۳. بررسی نارسایی‌های بینایی بزرگسالان

۴. بررسی نارسایی‌های بینایی کودکان

۵. بررسی و تشخیص نارسایی‌های اختلال دید دو چشمی و درمان غیر دارویی

۶. انجام آزمون‌های تشخیصی بیماری‌های بخش قدامی چشم از قبیل آب سیاه و آب مروارید و…

۷. تجویز وسایل کمک بینایی در افراد کم بینا

۸. تشخیص اختلالات حرکتی چشم (انحرافات چشمی) مثل لوچی

۹. تمرینات اورتوپتیک به منظور درمان غیر جراحی اختلالات حرکتی چشم

۱۰. اندازه‌گیری میدان بینایی

۱۱. ارزیابی دید رنگ و دید بعد

۱۲. انجام تست‌های ویژه از قبیل توپوگرافی، پاکیمتری، اُ سی تی، جی دی ایکس،الکترو دیاگنوستیک و سونوگرافی چشمی و …

۱۳. بینایی درمانی به روش‌های غیر دارویی و غیر جراحی فیکسیشن‌های غیر طبیعی، آمبلیوپ تراپی (درمان تنبلی چشم)

۱۴. تمرینات ویژه جهت ارتقای مهارتهای بینایی برای شاغلین در حرفه‌ها، ورزشکاران و…

۱۵. انجام معاینات اپتومتریک و صدور گزارش استخدامی

۱۶. مشاوره در امور بهداشتی چشم و بینایی در محیط‌های کار، صنایع و…

۱۷. ساخت و ارائه عینک طبی

۱۸. ارائه کنتاکت لنز

اپتومتري چيست و اپتومتريست كيست ؟

اپتومتريست يا ( بينايي سنج ) ‌کيست ؟

اپتومتري يا بينايي سنجي علم مراقبت هاي بينايي است و اپتومتريست يا بينايي سنج به کسي گفته مي شود که در رشته اپتومتري در دانشگاه تحصيل نموده و قادر است پس از معاينه و تشخيص به درمان اختلالات بينايي پرداخته و از طريق تجويز وسايل کمک بينايي مانند عينک ،‌ لنزهاي تماسي و انجام يکسري تمرينات  و ورزشهاي چشمي و دادن توصيه ها و دستورات بهداشتي لازم به کارايي بيشتر سيستم بينايي شما کمک نمايد علاوه بر اين اپتومتريست ها از چشم و ساختمانهاي ضميمه آن مانند سيستم اشکي و پلک ها معاينه بعمل مي آورند و  در صورت وجود هر گونه اختلال يا بيماري که نيازمند درمان طبي باشد بيماران را به ساير پزشکان ارجاع مي نمايند .

همچنين اپتومتريست ها کار عرضه و فروش وسايلي را که تجويز مي کنند ( عينک و لنز ) بر عهده دارند ( اپتومتريست ها تنها گروهي هستند که کار ساخت عينک را در دانشگاه فرا مي گيرند.)

چه تفاوتي بين چشم پزشک و بينايي سنج وجود دارد و براي رفع چه نوع مشکلي بايد به هر کدام از اين دوگروه متخصصين مراجعه نمائيم ؟

بينايي سنج ها در کار تجويز عينک و لنزهاي تماسي مهارت دارند و تخصص چشم پزشکان در کار درمان دارويي و جراحي بيماريهاي چشمي است اگر چه که چشم پزشکان نيز به تجويز عينک و لنزهاي تماسي مي پردازند ولي مطمئناً هر کسي در زمينه کاري خودش تبحر و مهارت بيشتري دارد . بديهي است کساني که داراي مشکلات و اختلالات بينايي واضحي هستند مي توانند از همان اول به بينايي سنج مراجعه نمايند و اجازه دهند که مشکل آنها توسط اپتومتريست بررسي و حل گردد و در صورتي که اپتومتريست تشخيص داد که نيازمند خدمات پزشکي هستند آنها را به پزشک مربوطه ارجاع دهد وکسانيکه اختلالات و بيماريهاي چشمي واضحي دارند مي توانند از همان ابتدا به چشم پزشک مراجعه نمايند . در هر صورت به هر کدام از اين دو گروه متخصصين که مراجعه نماييد بايد اطمينان يابيد که يک معاينه کامل چشمي از شما بعمل ميآيد.

از چه موقع بايد براي معاينه چشم هاي خود مراجعه نماييم ؟

بهتر است همه بچه ها قبل از سه سالگي معاينه شوند و بعد از آن لازم است تا معاينات چشمي هر شش ماه يکبار تا سه سالگي تکرار گردند از سه تا ?? سالگي تکرار ساليانه معاينات ضرورت دارد و بعد از آن تا چهل سالگي در صورت عدم وجود مشکل مي توان هر دو سال يکبار براي انجام معاينات چشمي مراجعه نمود . بعد از چهل سالگي و شروع پيرچشمي نيز ميتوان سالي يکبار معاينات را تکرار نمود .
چرا بايد از عينک استفاده کنم و آيا عينک باعث درمان مشکل من ( ضعف بينايي ) خواهد شد ؟
آنچه که استفاده از عينک را براي شما ضروري ساخته وجود نوعي اختلال در انکسار ( شکست ) نور در چشم شماست به عبارت ديگر مجموعه سيستم انکساري شما ( قرنيه و عدسي ) که بايستي تصاويري واضح و شفاف را به روي پرده شبکيه چشم شما تشکيل دهند نمي توانند به وظيفه خود عمل نمايند و در نتيجه تصوير روي شبکيه چشم شما تار مي باشد عينک با اصلاح مسير پرتوهاي نوري که وارد چشم شما مي شوند به ايجاد تصاويري شفاف و واضح بر روي شبکيه کمک مي نمايد ولي عينک نمي تواند تغييري در آنچه که باعث ايجاد اين اختلال شده ( يعني انحناء غيرطبيعي قرنيه و عدسي يا طول غيرطبيعي کره  چشم ) ايجاد نمايد بنابراين عينک تنها يک وسيله اصلاح کننده است و نه درمان کننده پس نمي توان انتظار داشت که استفاده از عينک هر چند طولاني مدت منجر به درمان اساسي مشکل ما گردد .

چه فرقي بين عينک و لنز وجود دارد ؟

از گذشته دور عينک راحت ترين ، مطمئن ترين و ارزان ترين راه اصلاح عيوب انکساري بوده است و همواره نيز باقي خواهد ماند البته موارد خاصي وجود دارند مانند نزديک بيني خيلي شديد و يا قوز قرنيه که عينک ظاهري نازيبا پيدا مي کند و گاهي وقتها هم نمي تواند ديد خوبي براي فرد فراهم نمايد که در اين موارد مي توان از لنز تماسي به جاي عينک استفاده نمود لنزهاي تماسي ورقه نازکي از يک پليمر شيميايي هستند که بروي قرنيه چشم قرار مي گيرند و باعث اصلاح عيب انکساري شما مي گردند لنزهاي تماسي حدود سه دهه است که وارد بازار شده اند و در موارد خاصي که تجويز مي شوند براحتي مي توانند به جاي عينک مورد استفاده قرار گيرند ولي بدليل احتمال بروز مشکلاتي براي قرنيه چشم استفاده از آنها محدوديت هاي خاص خود را دارد و رعايت نکات بهداشتي و ايمني خاصي را دارد.

عينک ، لنز يا ليزر ( ليزيک ) کدام يک را توصيه مي کنيد ؟

همانطور که گفته شد عينک راحت ترين و مطمئن ترين راه اصلاح عيب انکساري است  و اکثر مردم با خيال راحت مي توانند از اين وسيله ساده استفاده نمايند ولي در مواردي که عيب انکساري شديد ويا قوز قرنيه يا آستيگماتيسم نامنظم وجود دارد و ظاهر عينک نازيباست مي توان از لنزهاي تماسي استفاده نمود لنزهاي تماسي عليرغم محدوديت هايي که در استفاده آنها وجود دارد براحتي توسط جوانان و بويژه خانمها مورد استفاده قرار مي گيرد و علاوه بر فراهم نمودن ديد خوب و جانشيني عينک حتي مي توانند رنگ چشم را نيز تغيير دهند و استفاده زيبايي نيز داشته باشند . عمرليزيک ( روش اصلاح عيب انکساري چشم با ليزر ) هنوز به يک دهه نيز نمي رسد و عليرغم تبليغاتي که درباره آن مي شود هنوز آثار و عوارض درازمدت آن آشکار نيست با اين وجود ادعا مي شود که مي تواند تا پانزده ديوپتري عيب انکساري را اصلاح نمايد و علاوه بر اين هزينه آن بالاست و تضميني در مورد عدم بازگشت شماره چشم به وضع سابق داده نمي شود و گفته مي شود حدود ?? احتمال بروز مشکلات جدي براي هر کدام از چشمهاي شما وجود دارد .

چه فرقي مي کند که عينک خود را از کجا تهيه نماييم ؟

در مرحله نخست بهتر است شما عينک خود را از همان مرکز بينايي سنجي که آنرا براي شما تجويز نموده است تهيه نماييد زيرا در صورت بروز هر گونه مشکلي ( چه در تجويز و چه در ساخت ) اپتومتريست شما قادر خواهد بود بسرعت آنرا شناسايي نمايد و نسبت به رفع آن اقدام نمايد تنها در صورت عدم يافتن فريم ( قاب دلخواه ) دلخواه مي توانيد به ساير مراکز فروش عينک که زير نظر اپتومتريست هستند مراجعه نماييد و عينک خود را از آن مراکز تهيه نماييد . در هر صورت مراجعه به مراکزي که فاقد نظارت اپتومتريست هستند توصيه نمي شود .

اپتومتریست فرشته شریفی-اپتومتریست در کرج-اپتومتریست خوب کرج-بهترین اپتومتریست کرج-اپتومتریست محدوده کرج-درمان تنبلی چشم-تجویز لنزهای طبی و رنگی در کرج-لنز های-درمان انحراف چشمی کرج-مشاوره جراحی چشم کرج-معینه چشمی و اپتومتریست در کرج-معاینه چشمی و اپتومتریست کرج-تعین نمره عینک چشم-تعیین نمره عینک با کامپیوتر در کرج- عینک کرج- اپتومتریست چهارراه طالقانی-میدان شهدا-


ارسال دیدگاه

ابتدا نام خود را بنویسید و سپس در کادر بزرگتر دیدگاه را در آخر نیز ارسال را بزنید، توجه داشته باشید که دیدگاه ها پس از تائید نمایش داده می شوند، پس از زدن ارسال دیدگاه شما ارسال شده و در صف بررسی قرار می گیرد


عینک بی نک

خلاصه مشخصات:

  • دکتر فرشته شریفی
  • 02632254215-16
  • میدان شهدا