روغن کنجد کامجد

روغن کنجد کامجد

کامجد کرج

کلیه محصولات 15 تا 20 درصد زیر قیمت درج شده بر روی آن عرضه می گردد

بلوار دانش آموز نرسیده به میدان مادر روبروی بیمه آسیا 

02632740833

09125226081

روغن کنجد

8be9ff20-7580-4711-808f-a89506186ead 540beb6b-480f-4c92-8ca6-925b80354e16 e1b97a55-031b-49ba-9e7a-229a142c49d2IMG_0503

نام علمی : ( Sesamum indicuml )

نام انگلیسی : ( Sesame )

روغن کنجد ، ازنظر حکمای طب سنتی طبیعت گرم و تر دارد و روغنی است با رنگ طلائی مایل به زیتونی و طعم مطبوع کنجد.

* تنها روغن حاوی آنتی اکسیدان طبیعی سرشار از ویتامین E

* پیشگیری از سرطان

* مفید برای قلب و مغز

* ضد عرق سوز شدن

* ماساژ آن موجب درخشندگی و نرم شدن پوست اس

رنگ این روغن بسته به زمین کاشت ، از طلائی تا زیتونی است و طعم مطبوع کنجد دارد . تنها روغن حاوی آنتی اکسیدان طبیعی است و سرشار از ویتامین E  است . پیشگیری کننده از سرطان ، مفید برای قلب و مغز ، ضد عرق سود شدن ، ماساژ آن موجب درخشندگی و نرم شدن پوست است .

آنالیز هر ۱۰۰ گرم روغن کنجد:

اسید های چرب اشباع شده : ۱۲ گرم ( ۱۳ % )

اسید های چرب اشباع نشده یگانه : ۳۸ گرم  ( ۴۲% )

اسید های چرب اشباع نشده چند گانه : ۴۱ گرم  ( ۴۵% )

 صور داروئی و درمانی روغن کنجد :

۱- درمان چربی خون

۲- درمان ضعف عمومی بدن

۳- درمان پوکی استخوان

۴- درمان ریزش مو و رفع ضعف پیازمو

۵- تقویت حافظه

۶- تقویت قوای جنسی

۷- درمان و تسکین دردهای آرتروز

۸- درمان ورم های داخلی گوش

۹- درمان خارش و زبری پوست و ترک آن

۱۰- درمان محل سوختگی ( ورم و سوزش ناحیه سوخته شده )

۱۱- درمان ورم ملتحمه چشم و حساسیت چشم

۱۲- درمان زخم های داخلی و التیام زخم و سوختگی

۱۳- درمان قطع قاعدگی در زنان

۱۴- درمان خونریزی بواسیر

۱۵- رفع و تسکین درد چشم

۱۶- رفع قولنج و درد شکم

۱۷- رفع گرفتگی ماهیچه و تحلیل ورم آن

۱۸- رفع خشکی مخاط بینی

۱۹- جلوگیری از سرطان پروستات در مردان

۲۰- خون ساز و رفع کم خونی

کامجد این روغن را در ظروف ۲۰ لیتری مخصوص مواد غذائی عرضه می کند.

روغن کنجد و خواص شگفت‌انگیز آن

روغن کنجد حاوی آنتی اکسیدان‌های طبیعی است که باعث از بین رفتن سرطان‌های خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطان‌های دستگاه گوارش، پروستات و سینه می‌شود. این روغن همچنین به دلیل دارا بودن ویتامین E موجب شفافیت و لطافت پوست می‌گردد.

روغن کنجد در بین روغن‌های خوراکی به ملکه‌ی روغن‌ها مشهور است. دانه کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانه‌های روغنی دیگر داراست اما با وجود این تولید آن بسیار کمتر از دانه‌های دیگر نظیر سویا، آفتابگردان و گلرنگ است.

روغن کنجد به عنوان یک روغن با قیمت و کیفیت بالا شناخته می‌شود. این روغن بیشترین مقاومت و ماندگاری را در بین روغن‌های خوراکی با درصد بالای چربی غیراشباع دارد. نوع لیگنان و آنتی اکسیدان‌های طبیعی موجود در این روغن باعث بروز مقاومت بسیار بالا در برابر اکسیداسیون و خواص فیزیولوژیکی ارزشمند روغن کنجد شده است.

ترکیب اسیدهای چرب روغن کنجد به گونه‌ای است که برای هر سه مصرف سرخ کردن، پخت و پز و سالاد قابل استفاده است.

روغن کنجد در کرج

تحقیقات جدید نشان داده خواص روغن کنجد برای سلامت بسیار زیاد است. بعلاوه روغن کنجد برای پوست و مو نیز عالی است. همچنین از این روغن می توانید در آشپزی و برای اضافه کردن طعمی فوق العاده به غذای خود استفاده کنید.

از روغن کنجد به عنوان چربی سالم استفاده کنید

بیشتر ما می دانیم که چربی ها انواع مختلفی دارند. برخی خوب و برخی بد هستند و برای سلامت ضرر دارند. روغن کنجد سرشار است از چربی های دارای حلقه های اشباع نشده و چربی های غیر اشباع و همچنین میزان چربی های اشباع شده اش نیز پایین است. چربی های غیر اشباع و چربی های دارای حلقه های اشباع نشده برای سلامت قلب مفید هستند و کمک می کنند کلسترول تحت کنترل در بیاید. از سوی دیگر چربی های اشباع و چربی های ترانس التهاب و کلسترول کلی را تقویت می کنند که برای قلب بد است. یک چهارم فنجان روغن کنجد حاوی حدود 6.75 گرم چربی غیر اشباع، 7.84 گرم چربی دارای حلقه های اشباع نشده و 2.50 گرم چربی اشباع شده است.

از روغن کنجد برای ماساژ پا قبل از خواب استفاده کنید

بعضی از ما قبل از خواب روتین خاصی داریم. دندان هایمان را مسواک می زنیم، صورتمان را می شوییم، به پوست صورتمان کرم می زنیم، اما یک چیز آرامش بخش مانند ماساژ پا چه؟ ماساژ دادن خود یکی از قسمت های اساسی برنامه درمانی آیورودا است و همچنین روغن کند برای پوست نیز مفید است. مالیدن یک قاشق چای خوری روغن کنجد یا بیشتر به کف پا قبل از خواب کمک می کند می کند شب خواب راحت تری داشته باشید. به خاطر داشته باشید بعد از مالیدن روغن کنجد به کف پا جوراب بپوشید.

روغن کنجد مفید برای بهداشت دهان و دندان

اجداد ما برای داشتن دندان هایی سالم و رفع بوی بد دهان مسواک نداشتند، بنابراین مدت ها پیش آنها از شستشوی دهان با روغن استفاده می کردند ( در این روش یک قاشق غذا خوری روغن را به مدت 5 تا 10 دقیقه در دهان خود می چرخانید و سپس بیرون میریزید ). تحقیقات پزشکی نشان داده است این کار می تواند مقدار باکتری های دهان را کاهش دهد و به سالم نگه داشتن دهان و لثه ها کمک کند.

روغن کنجد پوست و استخوانتان را تقویت می کند

مواد مغذی روغن کنجد مانند دانه کنجد نیست چون روغن از بخش جدا شده دانه اصلی درست می شود. اما یکی از مواد معدنی که در روغن باقی می ماند زینک است. بیشتر زمانی به یاد زینک می افتیم که دچار سرما خوردگی یا آنفولانزا شده باشیم چون می تواند مدت زمان یا شدت علائم بیماری را کاهش دهد. اما زینک در بدن برای ساخت کلاژن نیز استفاده می شود و به پوستمان انعطاف بیشتری می بخشد. زینک حتی می تواند به تراکم استخوانتان نیز کمک کند.

روغن کنجد روان کننده روده است

همه ما ممکن است گاهی دچار یبوست شویم. نوشیدن مقدار زیادی آب و اضافه کردن فیبر به برنامه غذایی به روان کردن روده ها کمک می کند اما گاهی در مصرف فیبر غفلت می کنیم و یا دارویی می خوریم که باعث یبوستمان می شود. یکی دیگر از مزایای روغن کنجد این است که کمک می کند همه چیز دوباره به حرکت دربیاید. استفاده یک یا دو قاشق غذا خوری روغن کنجد کمک می کند روده ها چرب شوند و شدت یبوست کاهش بیابد.

روغن کنجد کمک می کند موها درخشان و پر بمانند

بیشتر ما بطری های نیمه پری از محصولات مراقبت از مو داریم که به خاطر تاثیر نداشتن رهایشان کرده ایم. روغن کنجد حاوی ویتامین B، ویتامین E، منیزیم، کلسیم و فسفر است – مواد مغذی ضروری که موها و پوست کف سر را تغذیه می کنند. این بار به جای قفسه شامپوهای داخل حمام به سراغ روغن کنجدی که در آشپزخانه دارید بروید. مقداری روغن زیتون را به ریشه موها و کف سر ماساژ دهید و بگذارید 30 دقیقه بماند. صبح روز بعد با آب گرم و شامپو شستشو بدهید.

با رادیکال های آزاد مقابله می کند

رادیکال های آزاد باعث آسیب رسیدن به DNA، سلول ها و پروتئین بدن ما می شوند. این نوع آسیب می تواند منجر به بروز بیماری هایی نظیر آلزایمر، پارکینسون و سرطان شود. مواد خاصی مانند الکل، دود تنباکو، آفت کش ها، آلودگی هوا و غذاهایی که می خوریم باعث تولید رادیکال های آزاد می شوند. مهم است که برنامه غذایی سرشار از آنتی اکسیدان استفاده کنیم تا با آسیب رادیکال های آزاد مبارزه کنیم و استرس اکسیداتیو را کاهش دهیم. حتی تحقیقات جدید نشان داده آنتی اکسیدان ها به مقابله با آرتروز، پیشرفت سرطان، آسیب های عصبی و التهاب کمک می کنند.

روغن کنجد حرارت را تحمل می کند

روغن نارگیل و یا روغن اکسترا ویرجین زیتون هم برای پخت و پز مناسب است اما می توانید روغن کنجد را هم که می تواند حرارت بالا را تحمل کند نیز به این جمع اضافه کنید. روغن سوخته به جز بد بو کردن آشپزخانه و خراب کردن غذا برای سلامتمان هم مناسب نیست. نقطه دود کردن روغن حرارتی است که در آن روغن شروع به شکستن می کند و شروع به آزاد کردن رادیکال های آزاد و بو می کنند. یکی از چیزهای خوبی که در مورد روغن کنجد وجود دارد این است که نقطه دودش حدود 400 درجه فارنهایت است. بنابراین بدون اینکه غذا را دچار مشکل خاصی کند می تواند در پخت و پز مورد استفاده قرار بگیرد.

برای غدد چشایی وسوسه انگیز است

روغن کنجد جدای فواید و ویژگی مقاوم بودن در برابر سوختن به عنوان طعم دهنده ای عالی نیز در آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد. روغن کنجد طعمی آجیلی دارد و در غذاهای چینی و کره ای و همچنین هندی زیاد استفاده می شود. روغن کنجد را می توانید به دو شکل روغن کنجد بو داده و روغن کنجد معمولی پیدا کنید. روغن کنجد بو داده را از دانه های بو داده کنجد درست می کنند و تیره رنگ تر است و برای افزودن طعم آجیلی و دودی غذاها به کار می رود. روغن کنجد معمولی را هم با استفاده از دانه های کنجد غیر بو داده تولید می کنند. در درجه اول برای پخت و پز استفاده می شود. هر دوی این روغن ها را باید در یخچال نگهداری کرد تا از فاسد شدنشان جلوگیری شود، مخصوصا اگر مرتب استفاده شان نمی کنید.

یک مقدار کم کلی کار می کند

تنها با مقدار کمی روغن کنجد می توانید تاثیر گسترده ای روی غذا بگذارید. روغن کنجد قدرت طعم دهندگی و بوی قوی دارد.

چاشنی سالم و خوش طعم است

اگر از روغن کنجد برای پخت و پز استفاده نمی کنید، شرط می بندم الان کنجکاو شده اید که این روغن را به کار بگیرید. استفاده از روغن کنجد به عنوان یک چاشنی بسیار رواج دارد و در صورت تهیه آن لازم نیست نگران این باشید که حالا چطور استفاده اش کنید می توانید آن را در بیشتر غذاهای همیشگی مورد استفاده قرار دهید. کافیست چند دستور پخت که در آنها از روغن کنجد استفاده شده را مورد بررسی قرار دهید تا مقدراش نیز دستتان بیاید.

کرج

karaj

آشنایی با خواص کره بادام زمینی

کره بادام‌زميني جزو لذيذترين محصولات تهيه شده از بادام‌زميني است و حدود يک سوم بادام‌زميني کشت شده در سراسر دنيا، صرف تهيه کره ي آن مي‌شود. اما ببينيم خوردنش به چه کساني توصيه مي‌شود و براي چه کساني ممنوع است.

امروزه کره بادام زمینی جای خود را در بین مردم بازکرده است. اما آیا کره بادام زمینی برای سلامتی خوب است؟

برخی کره بادام زمینی را بر روی نان تست مالیده و به عنوان صبحانه میل می‌کنند و برخی در خمیر کیک و کلوچه از آن استفاده می‌کنند، به هر شکلی که استفاده شود غذای بسیار جذاب و پرطرفداری است که اگر یک‌بار آن را خریداری کنید، بعدازآن همیشه یک بسته کره بادام‌زمینی در آشپزخانه خود خواهید داشت.

همانند بسیاری از کره‌های مغزهای گیاهی، کره بادام‌زمینی نیز حاوی چربی و کالری بسیار بالایی است (حدود 90 کالری و 16 گرم چربی در هر 2قاشق غذاخوری). خبر خوب این است که با خوردن 2 قاشق کره بادام‌زمینی علاوه بر دریافت 190 کالری، مقدار بسیاری زیادی مواد مغذی نیز دریافت می‌کنید. مغزها و کره‌های آن‌ها منبع بسیار خوبی برای پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند.

در سال 2003 سازمان نظارت بر غذا و داروی امریکا ادعای فواید سلامتی برای کره بادام‌زمینی و برخی مغزهای گیاهی را تأیید کرد و اعلام کرد شواهد علمی نشان می‌دهد که خوردن بیشتر مغزهای گیاهی به مقدار  42 گرم در روز ( به‌عنوان بخشی از برنامه غذایی کم کلسترول و کم‌چربی اشباع‌شده) می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.
بیشتر تحقیقات نشان می‌دهد فواید سلامتی مغزها شامل کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی یا عوامل زمینه‌ساز آن‌هاست اما شواهدی نیز وجود دارد که نشان می‌دهد ممکن است مغزها به کاهش بیماری‌های دیگری نیز کمک کنند مثلاً کره بادام‌زمینی منبع ماده شیمیایی گیاهی ریزوراترول (resveratrol) است (ماده‌ای که در پوست انگور نیز وجود دارد). مطالعه اخیر در آلمان نشان داد که این ماده تأثیر پیشگیری‌کننده برای سرطان کولورکتال (روده) دارد.

نکته جالب این است که بادام‌زمینی درواقع یکی از حبوبات (از خانواده باقلائیان) بومی امریکای جنوبی است که ظاهر و طعمی همانند مغزها دارد.

بادام‌زمینی ازنظر تغذیه‌ای نیز همانند مغزها است. حدود نیمی از وزن آن چربی است و بقیه وزنش تقریباً به‌طور مساوی پروتئین و کربوهیدرات (همراه با فیبر) است. حدود نیمی از کل چربی بادام‌زمینی چربی‌های تک پیوندی اشباع‌نشده هستند. این همان چربی است که با سطح سالم‌تر لیپیدهای خون مرتبط است. یک‌سوم چربی آن را چربی‌های چند غیراشباع (Polyunsaturated) تشکیل می‌دهد که کاملاً در بادام‌زمینی از اسیدهای چرب امگا-6 تشکیل‌شده است. حدود14% چربی آن، به‌طور طبیعی اشباع‌شده است.

برای خرید  کره بادام‌زمینی به دنبال چه باشیم؟

نکاتی برای خرید کره بادام زمینی
هنگام خرید کره بادام‌زمینی به دنبال محصولات طبیعی که چربی یا شکر افزوده ندارند یا مقدار آن بسیار کم است باشید. برخی شرکت‌ها روغن‌های هیدروژنه بخشی نیز به نوع معمول کره بادام‌زمینی اضافه می‌کنند و بسته به مقداری که افزوده می‌شود، ممکن است چربی‌های ترنس نیز در آن وجود داشته باشند.

از نظر سدیم حتی طبیعی ترین برندهای کره بادام زمینی، مقداری نمک برای طعم به آن می‌افزایند. اگرچه با مقدار کم آن نیز می‌توان طعم خوبی ایجاد کرد و حدود 120 میلی‌گرم سدیم در هر دو قاشق غذاخوری معمولاً مطلوب است.
بادام زمينی و کره ی آن
اين كره‌ ضد كلسترول است
کره بادام زميني براي كساني كه مستعد ابتلا به بيماري‌هاي قلبي هستند، مفيد مي باشد، زيرا چربي‌هاي موجود در بادام‌زميني از نوع چربي‌هاي خوب هستند. به علاوه داراي فيتوسترول است که ساختاري شبيه به کلسترول موجود در غذاهاي حيواني دارد، با اين تفاوت که بر خلاف کلسترول، فيتوسترول براي سلامت قلب و عروق مضر نيست.

در ضمن، هر 32 گرم کره بادام‌زميني حدود 50 ميلي‌گرم فيتوسترول دارد و بررسي‌ها نشان داده مصرف روزانه 2 گرم فيتوسترول مي‌تواند تا 10 درصد از ميزان کلسترول LDL يا کلسترول بد بکاهد و در صورتي که فرد رژيم کم چربي داشته باشد، مي‌تواند ميزان کلسترول بد را تا 20 درصد پايين آورد.

در كل تحقيقات نشان داده اند که مصرف حداقل 4 بار بادام‌زميني در هفته، تا 37 درصد از خطر بيماري‌هاي قلبي مي‌کاهد. پس اگر مي‌خواهيد از بيماري‌هاي قلبي در امان باشيد، از يک مشت بادام‌زميني (حاوي ده عدد) يا يک قاشق غذاخوري کره بادام‌زميني، آن هم 4 بار در هفته شروع كنيد.

خواص داروئی کره بادام زمینی
ضد سرطان
تحقيقات ديگري نشان داده اند كه مصرف يک واحد بادام‌زميني (10 عدد بادام زميني) در هفته مي‌تواند از بروز سرطان روده در زنان پيشگيري کند. فيتوسترول موجود در بادام‌زميني و کره بادام‌زميني نيز مي‌تواند رشد سلو‌ل‌هاي سرطان پستان، روده بزرگ و پروستات را کند كرده و حتي از بروز سرطان ريه در افراد مستعد بكاهد. به‌علاوه، بادام‌زميني حاوي نوعي آنتي‌اکسيدان به نام رزوراترول است که مي‌تواند به نوعي ترکيب ضدسرطاني به نام پيساتانول تغيير شکل يابد. اين تغيير شکل به کمک نوعي آنزيم که در تومورهاي سرطاني يافت مي‌شود، ايجاد مي‌شود و به اين ترتيب مانع رشد تومورها خواهد شد.
ضد ديابت
جالب است بدانيد ثابت شده که مصرف منظم کره بادام‌زميني (حداقل 5 قاشق غذاخوري در هفته) مي‌تواند از بروز ديابت نوع 2 در زنان پيشگيري کند. فيبر و منيزيم موجود در کره بادام‌زميني از جمله دلايل خاصيت ضدديابتي اين ماده غذايي هستند.
دشمن سنگ كيسه صفرا
تحقيقات بي‌شماري نشان داده اند مصرف مرتب کره بادام‌زميني مي‌تواند احتمال ابتلا به سنگ صفرا را در مردان و احتمال برداشتن کيسه صفرا را در زنان کاهش دهد. دليل اين خاصيت بادام زميني نيز وجود فيبرهاي غذايي، فيتوسترول و منيزيم است. مطالعه 20ساله روي بيش از 80 هزار زن نشان مي‌دهد زناني که حداقل دو قاشق غذاخوري بادام‌زميني يا کره بادام‌زميني در هفته مصرف مي‌کنند تا 25 درصد کمتر به سنگ صفرا مبتلا مي‌شوند.

شايد باور نکنيد، اما اين راه ساده و آساني براي پيشگيري از ابتلا به اين بيماري است.
باز هم فيتواسترول
اما در مورد مصرف منظم اين نوع كره توسط خانم‌هاي باردار بايد بگوييم، امروزه بحث فيتواستراديول بسيار داغ بوده و محققان اثرات گوناگوني را به آن نسبت مي‌دهند؛ مثلا مشکلات قاعدگي را به کمک آن مي‌توان برطرف کرد، و يا اينکه اين مواد قادرند احتمال بروز پوکي استخوان را كم كنند.

از آنجايي که فيتواستراديول‌ در بادام‌زميني وجود دارد (يعني در هر 100 گرم کره بادام‌زميني، 100 ميلي‌گرم از اين ماده يافت مي‌شود)، مي‌تواند براي بيماري‌هاي زنانه موثر باشد، اما مصرف آن در بارداري دلخواه است، يعني نه ضرر خاصي براي مادر و جنين دارد و نه منفعت خاصي، فقط مصرف‌اش بايد به اندازه و در وعده صبحانه باشد، زيرا در صورت افزايش مصرف کره بادام‌زميني به دليل داشتن چربي و انرژي زياد، مشکل اضافه وزن پيش خواهد آمد.

افرادی هم که مي‌خواهند شب‌ها شام سبکي بخورند، مي‌توانند با يك فنجان چاي، يك يا دو واحد نان آغشته به اين نوع کره را ميل کنند.
هشدارها:
با وجود تمامي فوايد ياد شده، بادام‌زميني جزء مواد غذايي آلرژي‌زا (حساسيت زا) است. حساسيت به بادام‌زميني مي‌تواند شديد باشد، طوري که مصرف مقدار کمي از‌ آن مي‌تواند به شوک آنافيلاکسي منجر شود. در نتيجه افراد مبتلا به آلرژي بايد از مصرف هر گونه غذاي حاوي بادام‌زميني خودداري کنند، حتي خوردن كره بادام‌زميني هم به دليل داشتن ذرات پروتئين درست نيست. بنابراين در دو سال اول زندگي نبايد از بادام زميني و فرآورده‌هاي آن براي تأمين انرژي كودك استفاده كرد، ولي بعد از آن در صورت نداشتن حساسيت، مي‌توان آن را در برنامه غذايي گنجاند.

از سوي ديگر، گاهي پزشک به افرادي كه مستعد ابتلا به سنگ كليه و مثانه هستند، توصيه مي‌کند از خوردن مواد غذايي حاوي اگزالات‌ها از جمله بادام زميني و كره‌ ي آن خودداري کنند، زيرا اين ترکيبات احتمال بروز اين سنگ‌ها را بالا مي برند.

يادتان نرود كه کره بادام‌زميني طبيعي را مي‌توان براي يک يا دو هفته در هواي آزاد و دو ماه در يخچال‌ نگه داشت.

 

کنجد یکی از قدیمی ترین دانه های روغنی است که توسط بشر شناخته شده و برای خوراک و به عنوان دارو مصرف داشته است. کاشت کنجد در بین النهرین در دره دجله و فرات به ۱۶۰۰ سال قبل از میلاد بر می گردد.

نام مصری کنجد Sesemt در لیست ۲۰ متر طول گیاهان دارویی Ebers papyrus مصر در ۱۵۵۰ سال قبل از میلاد ثبت می باشد.
حفاری های اخیر باستان شناسی در ترکیه نشان می دهد که بین سالهای ۹۰۰ تا ۷۰۰ قبل از میلاد در امپراتوری Urartu که در حال حاضر Armenia می باشد بذر کنجد کاشته می شده و کنجد تولید می شده و از ان ورغن کنجد استخراج و برای مصرف مردم عرضه می شده است.
در داستان علی بابا و چهل دزد در کتاب هزار و یکشب امده است در موقعی که دزدان برای باز کردن قفل عجیبی احتیاج به یک رمز خاص برای باز شدن قفل داشتند نام ( کنجد باز کننده ) انتخاب دشه و با ذکر این رمز درب باز شده است و این نشان میدهد این رمز با نام کنجد در داستان انتخاب شده است. زیرا فکر می کردند که تمام خوانندگان داستان بانام کنجد اشنایی دارند و به علاوه چون کنجد به محض رسید ن از غلاف میوه که به طور ناگهانی باز میشود به بیرون پرتاب می شود لذا این نام را برای باز شدن ناگهانی درب انتخاب کردند.
در حال حاضر تولید کنجد در تمام دنیا درحدود ۲ میلیون تن در سال می باشد که قسمت عمده ان برای روغن کنجد مصرف میشود . چین بزرگترین تولید کننده ان است پس از ان به ترتیب هندوستان ، حبشه ، نیکاراگوئه ، سودان ، مکزیک و گواتمالا و سرانجام امریکای شمالی می باشد.
در ایران نیز مقدار محدودی کاشته می شود که دانه ان بیش از ۹۰ درصد برای گرفتن روغن و تهیه ارده برای ساختن حلوا ارده و مقدار محدودی نیز به شکل دانه مصرف می شود. که زمستان مصرف میشود وبسیار مفید و پر از انرژی است.
در اروپا و امریکای شمالی روغن کنجد بمقدار زیادی برای تولید Margarine و سایر روغنهای خوراکی با کیفیت بالا مصرف میشود . اشخاصی که معتقد به مصرف روغن با کلسترول خیلی کم هستند و رژیم کاهش کلسترول دارند و روغن کنجد مصرف می کنند و همین امر موجب شده است که تقاضای زیادی در دنیا برای مصرف روغن کنجد باشد ، زیرا روغن کنجد یکی از منابع غنی چربی های اشباع نشده که از این نظر مورد توجه در رژیم غذایی است ، می باشد.
در هندوستان معمول است که از روغن کنجد ، به عنوان مقوی و ملین و مسهل در سطح وسیعی استفاده می شود.

در فرانسه از روغنن کنجد در ساختن عطرها ، صابونهای و لوازم ارایش استفاده می شود.
خاصیت اصلی انواع شیره و ارده، انرژی‌زا بودن آنهاست و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می‌شوند.
اما حواس‌تان باشد که هر دوی این مواد به غیر از انرژی‌زا بودن، درصد بالایی کالری هم دارند و اگر شما فرد کم‌تحرکی هستید که روزانه بیش از ۲۰دقیقه پیاده‌روی منظم ندارید یا ورزش نمی‌کنید، بدانید که با خوردن این دو ماده مغذی، حتما چاقی و عوارض آن انتظارتان را می‌کشد.
** ارده و شیره هر دو گرمی هستند و آب روی آتش برای خلاص شدن از رطوبت سردی‌خوردن.
** قند حلواارده و حلواشکری و شیره برای افراد دیابتی مضر است؛ گرچه شیره خرما به دلیل داشتن مواد قندی کم‌ضرر (گلوکز و ساکاروز)، برای بیماران دیابتی ضرر کمتری دارد ولی خوردن آن را به آنها توصیه نمی‌کنیم.
به تازگی دو کارخانه به تولید حلواارده برای بیماران دیابتی پرداخته‌اند که در آن از قند مصنوعی و بی‌ضرر استفاده شده است.
** آن کلسترول را کاهش می‌دهد.
** از کنجد در درمان اختلالات کبد و کلیه استفاده می‌شود و برای درمان استخوان درد و درد مفاصل هم مفید است.
** به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف حلوا ارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظه‌شان هم می‌شود.
** شیره انگور هم درست مانند خود انگور مقدار قابل توجهی ویتامین «آ»، «ب»و «ث» دارد و در ضمن ضدنفخ هم هست.
** همچنین شیره انگور در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیرمفید بدن می‌شود و کارشناسان تغذیه آن را پاک‌کننده بقایای غذاها در روده و معده می‌دانند. البته شیره انگور محرک اعمال کبدی هم هست و به خون‌سازی نیز کمک می‌کند.
** شیره انگور و خرما، هر دو تسکین‌دهنده دردهای رماتیسم و امراض شریانی و وریدی هستند.
** در ترکیب غذایی خرما، فسفر و آهن وجود دارد که مصرف شیره خرما در وعده صبحانه باعث فعال شدن سلول‌های عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم‌خونی در افراد می‌شود.
** شیره و ارده هر دو طبیعت گرم دارند و مصرف آن برای گرم‌مزاج‌ها موجب غلیظ شدن صفرایشان می‌شود و نتیجه آن، جوش زدن در صورت و بدن‌شان است که راه درمانش هم خوردن میوه‌های تازه با طبیعت سرد است.

خواص ارده از نظر طب قدیم :
در کتب طب سنتی با نام رهشی امده است و ان عبارت است از کنجد پوست گرفته بریان که نرم ساییده شده باشد و به صورت مایع در اید و روغن ان را نگرفته باشند . از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم وتز است . و از مظر خواص معتقدند که برای تقویت نیروی جنسی و تقویت بدن مفید است . اگر به طور غلیظ خورده شود دیر هضم و ثقیل است و اشتها را از بین می برد برای رفع این عوارض آن را باید با عسل و سرکه مخلوط کرد و خورد .
* ارده نرم کننده ی سفتی ها و ورم ها ی سفت داخلی است و دمل ها زرا نیز نرم می کند و مسکن درد ان است هم چنین ضماد و مالیدن ان نیز همین خواص را دارد .
* در مناطق خاور دور از نظر خواص دانه ی کنجد متفق القول اید که مغذی و نرم کننده است . برای نرم کردن سینه مفید است و ملین و مسهل است .
* مدر قاعده آور است .
دانه های سیاه کنجد از نظر خواص ترجیح داده می شود .
* این دانه ها به عنوان پاد زهر مورد توجه است و به علاوه برای معالجه ی بی حسی ، کرختی ، فلج ، یبوست و کاهش فشار خون بالا تجویز می شود .
* هم چنین برای رفع بیماری ها ی رحم توصیه می شود .
* مدر قاعده اور است . دانه های سیاه کنجد از نظر خواص ترجیح داده می شود .
* همچنین برایرفع بیماری های رحم توصیه می شو . روغن دانه های کنجد جانشین برتری برای روغن زیتون است و به عنوان ظرف برای تهیه پمادها ، ماده مفیدی است و برای این کار باید سر را با آن مالش داد .
* برگهای کنجد لعاب زا می باشد و نرم کننده و محلل است دم کرده ن برای ردشد موی سر نافع است دم کرده گیاه کامل مدر است.

خواص پسته کوهی (بنه) شامل درمان نرمی استخوان، تقویت کننده اعصاب، درمان ورم و زخم سخت، تقویت نیروی جنسی و رفع زود انزالی، رفع کم‌خونی، التیام زخم، تقویت کبد و طحال، تسکین سرفه، خفقان سینه و روماتیسم مفصلی حاد است.

پسته کوهی که به آن سقز و بنه نیز گفته میشود، از تیره پسته‌ایان است و دارای خواص بسیار گسترده به منظور درمان بیماری‌ها میباشد. میوه، برگ، صمغ ترشح یافته طبیعی (سقز) و گال‌های گیاه قسمت‌های مورد استفاده دارویی این گیاه ارزشمند و پرخاصیت است. برای آشنایی بیشتر با خواص پسته کوهی در درمان بیماری‌ها، در ادامه با ستاره همراه شوید.

خواص پسته کوهی (طبیعت و خواص درمانی)

طبع پسته کوهی تازه، گرم و خشک است و خشک آن خیلی گرم و خشک است. برخی از مهمترین خواص درمانی پسته کوهی عبارتند از:

همانند خواص پسته، یکی از مهمترین خواص پسته کوهی درمان خانگی کم خونی است. به این منظور می‌توانید از آن در پخت غذاها استفاده کنید.

عصاره پسته کوهی اثرات ضد میکروبی دارد و جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک است.

عصاره تهیه شده از پسته کوهی مسکن درد کمر، درد پشت و درد قولنج است.

کمک به درمان اسهال ساده؛ از خواص پسته کوهی است. به این منظور استفاده از دم کرده پوست و برگ پسته کوهی توصیه می‌شود.

از خواص پسته کوهی در طب سنتی متعادل کردن طبع بدن و رفع سردی مزاج است.

استعمال ضماد تهیه شده از پسته کوهی برای درمان ورم‌ها و زخم‌های سخت مفید است.

پسته کوهی برای تقویت قوای جنسی مفید است. استفاده از روغن تهیه شده از پسته کوهی، به صورت مالشی به درمان سستی کمر و رفع زودانزالی کمک می‌کند.

مصرف پسته کوهی ترک لب را معالجه و از شب کوری پیشگیری می‌کند.

از دیگر خواصاین گیاه در طب سنتی استفاده از آن برای از بین بردن ماه‌گرفتگی پوست بدن و لکه بسیار مفید است و استفاده از روغن پسته کوهی بهترین درمان است.

پسته کوهی به درمان تکرر ادرار و قطره قطره آمدن آن کمک می‌کند.

روغن و میوه پسته وحشی پاک کننده اخلاط سینه و ریه می باشند.

تقویت دستگاه گوارش یکی دیگر از خواص پسته کوهی می‌باشد. مصرف مداوم پسته کوهی در دفع کرم‌های روده و معده موثر است و از بیماری‌های مربوط به سیستم گوارشی نیز جلوگیری می‌کند. به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و اشتها آور است.

پسته کوهی برای درمان نرمی استخوان بسیار مفید است.

 

گیاه شناسی پسته کوهی

پسته کوهی یا بنه، پسته مخصوصی است که در برخی نواحی کشورمان دیده می‌شود. میوه پسته کوهی به صورت شفت است، مغز آن روغنی است و به صورت تخمه مصرف می‌شود با این تفاوت که پوسته سخت آن باعث آسیب به دندان می‌شود. پوسته بیرونی این میوه، در جوانی سبز رنگ و قسمتی از آن قرمز رنگ است و به صورت نیمه رسیده در اردیبهشت ماه برداشت می‌شود. لازم به توضیح است از درختان پسته کوهی نوعی صمغ طبیعی که به سقر معروف است، ترشح می‌شود که حاوی مواد و ترکیبات مفید فراوانی بوده و خواص درمانی بسیاری دارد. برای آشنایی با خواص سقز مطالعه لینک زیر پیشنهاد می‌شود.

روغن هفت مغز گیاهی ترکیبی از روغن کنجد، کرچک، سیاه‌دانه، بادام تلخ، بادام شیرین، فندق و پسته است و تاثیری عالی در کاهش چین و چروک پوست، درمان ریزش مو و کم‌پشتی مژه، ابرو، ریش و سبیل دارد.

روغن هفت مغز گیاهی ترکیبی از دانه و مغزهای گیاهی است که تک تک آنها به تنهایی اثرات فوق‌العاده‌ای دارند و مسلما ترکیب این روغن‌ها و انتخاب پایه روغن مناسب، باعث افزایش خواص درمانی و اثرات این معجون می‌شود. برای آشنایی بیشتر با خواص روغن هفت مغز و طریقه مصرف آن تا انتهای مطلب با ستاره همراه باشید.

ترکیبات روغن هفت مغز

این روغن گیاهی، ترکیبی از دانه‌های زیر است و پایه روغن آن می‌تواند روغن کنجد یا روغن سیاه‌دانه باشد. شما می‌توانید این روغن را از عطاری‌ها و داروخانه ها تهیه کنید و یا خودتان در منزل آن را آماده نمایید. ترکیبات روغن هفت مغز عبارتند از:

بادام تلخ

بادام شیرین

فندق

سیاه‌دانه

پسته

کنجد

کرچک

خواص روغن هفت مغز

بر اساس طب سنتی، طبع این روغن گرم است. برخی از مهمترین اثرات درمانی آن به شرح زیر است:

روغن هفت مغز برای تقویت موها بسیار مفید است و به پیشگیری و درمان ریزش مو کمک می‌کند.

استفاده از این روغن برای رفع شوره سر و درمان موخوره مفید است.

استفاده از این روغن گیاهی برای تقویت مژه‌‌ها و ابروها مفید است و باعث پرپشت‌تر و ضخیم‌تر شدن ابرو و مژه می‌شود.

بهبود رشد موهای صورت از دیگر خواص این روغن است و به افزایش رشد و پرپشت شدن ریش و سبیل کمک می‌کند.

این روغن برای تغذیه پوست موثر است و از پیری سلول‌های پوستی پیشگیری می‌کند.

استعمال این روغن به ویژه برای پوست‌های خشک به نرمی و لطافت پوست کمک می‌کند.

استفاده از روغن هفت مغز گیاهی، لکه‌های پوستی را برطرف می‌کند، به درمان آفتاب سوختگی و التیام سریع‌تر زخم‌ها کمک کرده و  چین و چروک پوست را کاهش می‌دهد.

این روغن برای رفع خشکی و ترک دست و پا مفید است.

استعمال موضعی روغن هفت مغز برای تسکین و بهبود درد مفاصل، درد کمر و به طور کلی تقویت استخوان‌ها مفید است و ماساژ بدن با این روغن به ویژه در فصل زمستان باعث گرم شدن استخوان‌ها و کاهش درد مفاصل می‌شود.

مصرف خوراکی این روغن برای تقویت عمومی بدن مفید است و به افزایش قوای جسمانی و جنسی کمک می‌کند.
طریقه مصرف روغن هفت مغز

برای استفاده از روغن هفت مغز برای کاربردهای درمانی آن روش مصرف متفاوت خواهد بود. شما می‌توانید این روغن را روزانه دو نوبت به محل مورد نظر ماساژ دهید.

طریقه مصرف روغن هفت مغز برای مو: مقدار ۳۰ قطره از روغن را کف دست بریزید و به آرامی پوست سر و موها را ماساژ دهید.

طریقه مصرف روغن هفت مغز برای ابروها: مقدار چند قطره از روغن را به سر انگشت و یا به گوش پاک کن آغشته کنید و به آرامی و ملایمت، در جهت خواب ابرو بمالید.

طریقه مصرف روغن هفت مغز برای مژه: به این منظور با یک ریمل خالی مژه‌ها را به روغن آغشته کنید. توجه داشته باشید از وارد شدن روغن به داخل چشم‌ها خودداری شود.

طریقه مصرف روغن هفت مغز برای پوست: به این منظور چند قطره از روغن را کف دست ریخته و به آرامی پوست را با آن ماساژ دهید.

پیشنهاد می‌کنیم برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در مورد خواص هریک از روغنهای ذکر شده، مقالاتی که در ادامه آورده شده است را مطالعه نمایید.

 


نظرات (5)

  • محمد
    پاسخ

    بسیار عالی، خالص و با کیفیت

  • محمد رضا
    پاسخ

    بسیار با کیفیت و عالی

  • محمد رضا
    پاسخ

    بسیار عالی و با کیفیت

  • میترا
    پاسخ

    سلام شما کره پسته و کره فندق هم میگیرین

  • معصومه
    پاسخ

    من ازمحصولات ارایشی وخوراکی شمااستفاده کردم وبسیارراضی بودم.باتشکر
    وبسیارراضی ام.باتشکر

ارسال دیدگاه

ابتدا نام خود را بنویسید و سپس در کادر بزرگتر دیدگاه را در آخر نیز ارسال را بزنید، توجه داشته باشید که دیدگاه ها پس از تائید نمایش داده می شوند، پس از زدن ارسال دیدگاه شما ارسال شده و در صف بررسی قرار می گیرد


روغن کنجد کامجد

خلاصه مشخصات:

  • 09125226081
  • 02632740833
  • بلوار دانش آموز